Vedligehold af grusvej

vedligehold-af-grusvej-3-lille

Huller i grusvejen? Lad ke-Service tage fat

Tilbud - Ring i dag

Kontakt os i dag på:

Ring : 23 43 47 80 for et godt tilbud!

Grusveje kræver mere vedligeholdelse, end de fleste faktisk er klar over, og vi kender nok alle til en grusvej, der ikke er blevet vedligeholdt: ujævn overflade med dybe huller, der samler regn og gør køreturen beskidt og ubehagelig. Men der er heldigvis masser, der kan gøres ved det, og det er her KE-Service kommer ind i billedet – for det er nemlig en opgave, vi kan klare for dig. Uanset om der er tale om vedligeholdelse eller opførelse af grusvej eller gårdsplads, kan vi finde et godt tilbud til dig.

Hvorfor kommer der huller i grusvej?

Der kan være flere årsager til, at der kommer huller i grusveje eller på gårdspladser. Det er som regel vand og manglende vedligeholdelse, der er skyldnerne her – og vi skriver vedligeholdelse, fordi alle veje kræver vedligeholdelse, uanset hvor godt de er lavet. Vandet kan komme fra både regn eller smeltet sne, og hvis ikke grusvejen er lavet med den rette hældning eller ikke bliver vedligeholdt, vil kørsel på våde veje føre til at grus og småsten bliver skubbet væk – og det er derfor der kommer huller.

Grus vil have mere grus

… Eller det tænker de fleste i hvert fald. Tit ser vi nemlig, at der er hældt sten eller mere grus i de huller, som der er kommet med tiden. Og det er selvfølgelig også en løsning, der kan virke nu og her, men vil du have en løsning, der holder i længden, er behandlingen en anden. Hos ke-Service tager vi grusveje alvorligt, og skræddersyer vores vedligeholdelse af din grusvej eller gårdsplads efter dine behov og efter hvilken slags grus, der er tale om. For en optimal pleje af vej og gårdsplads vil vi ofte anbefale flere behandlinger om året – ring til os og vi vil fortælle mere om priser og tilbud.

Vedligehold af grusvej

Ring : 23 43 47 80 for et godt tilbud i dag!

vedligehold-af-grusvej-1-400x520vedligehold-af-grusvej-3-lille