OM EGHOFF

Hej, jeg hedder Kasper Eghoff og jeg driver og ejer Eghoff – anlæg og entreprenør i Fjerritslev. Jeg tilbyder alt indenfor jord – og gravearbejde, fliselægning, haveservice og snerydning. Jeg sætter stor vægt på kvalitet og udførelse af mit arbejde. Jeg yder ambitiøst og seriøst arbejde på et højt fagligt niveau, med stort fokus på kundeservice- og rådgivning.

Jeg stiftede min virksomhed i 2015, da jeg havde en passion og interesse inden for entreprenør. Jeg sætter et stor ærer i mit arbejde og udvider hele tiden min virksomhed med nye maskiner og viden, for at yde den bedre service.


HAVESERVICE

JORD – OG GRAVARBEJDE

FLISEBELÆGNING

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk